15 Temmuz 2013 Pazartesi
FERAH AYRAN
İçmeye doyamayacaksınız. İftarda, sahurda , sıcak yaz günlerinde tam bir ferahlatıcı.
Malzemeler :
* Kaymaksız yoğurt
* 1 adet salatalık
* Buz küpleri (7-8 adet )
* Tuz
* Fesleğen yaprakları
Yapılışı :
Salatalığı soyarak karıştırıcıya atıyoruz ve iyice çekiyoruz. Yoğurdu ekliyoruz ve tekrar karıştırıcımızı çalıştırıyourz. Bu küplerini de atıp kısa aralıklarla çekme işlemine devam ediyoruz. Bardaklara koyarak fesleğen veya nane yapraklarıyla ikram ediyoruz. Kişi sayısına göre yoğurt miktarını ayarlıyoruz.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yıllar önce , Gülriz Sururi'nin A La Luna yağları adına hazırlayıp sunduğu bir yemek programı vardı; bu tarifi oradan almıştım , yanılm...
-
Bizim oraların tadına doyulmaz kebaplarından. Evde yapması hiç de zor değil. Yanına sumaklı soğan salatası , bol kimyon ve acıyla müthiş o...
Sıcak günlerin en sağlıklı içeceği ellerinize sağlık
YanıtlaSil