13 Mayıs 2012 Pazar

Kaşık Salatası

Kaşığı şöyle bir tutup, kaşık kaşık yiyebileceğiniz bir salata, dürüm içine de konabilir ve başka bir lezzet katar. Domates,salatalık,yeşil biber,taze soğan, taze beyaz soğan ( şu sıralar tam mevsimi-taze diş sarımsakla birlikte),maydanoz, nane. Sosu için için; sızma zeytinyağ,limon,sarımsak,kuru nane ve bir yemek kaşığı su. Tüm sebzeleri küçük küçük doğradıktan sonra, üzerine sosumuzu gezdirip afiyetle yiyoruz.İsterseniz marul yaprakları için de de servis edebilirsiniz.

K9 Kennels - Bursa

Nihayet uzun yıllar süren bir süren bir düşünme evresinden sonra , bir köpek almaya karar verdik.Bursa Botanik Park'ın hemen yanında K9 Kennels adında bir köpek eğitim merkezi var. Yıllardır hep uğrar, oradaki köpekleri sever ve alsak mı almasak mı diye düşünürdük. Artık daha fazla beklememeye karar verdik ve minik bir Golden Retriever aldık. Henüz 3 haftalık bizim minikler...minik daha doğrusu...Güzeller güzeli bir yavru. Henüz yeni ayakları üstünde durabiliyor, gözleri yeni yeni açılmaya başladı...Bir an önce eve gelmesini bekliyoruz heyecanla.Evde yeni bir düzen kurulacak tabiiki..Eğer önerileriniz varsa, lütfen paylaşın. K9 Kennels'da aynı zamanda atlar da var.İsterseniz, at binebiliyorsunuz.At binme dersleri de veriyorlar. Köpek eğitim alanında köpeğinize temel eğitimleri veriyorlar ve size yol gösteriyorlar. Aynı zamanda bir köpek oteli. Köpeğinizi bir süreliğine bırakmak zorunda kalırsanız K9 Kennels'da konaklayabiliyor. Ayrıca bir de güvercinler var, bembeyaz.Veteriner ve bakıcıları olan K9 Kennels'ın güzel bir bahçesi var. Çay, kahve, kahvaltı,gözleme,pizza, ızgara köfte servisi yapan bir de kafeteryası var. Köpek almak istemesiniz bile bir hafta sonu gezmek için mutlaka uğrayın bir kahve için.

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...