19 Haziran 2010 Cumartesi
Biber Közleme Salatası
Izgara ve köftelerin yanında,yedikçe yedirten bir salata. Çok da basit.
Yeşil biber ve kırmızı biberleri közldikten sonra soğumasını bekleyerek,kabuklarını temizleyin. 3-4 diş sarımsağı ezerek, sirke ,tuz ve zeytinyağıyla karıştırın. Salata tabaklarına alarak sosunu ekleyin ve servis yapın.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yazın gelmesiyle beraber, Bursa'daki kahvaltı mekanlarını gezmeye devam ediyoruz. Bu sefer Saitabat Köyündeyiz.Babalar Gününde DURUKAN...
-
Hem renkli hem de çok lezzetli. Malzemeler: * 1 su bardağı Meksika fasulyesi, haşlanmış. * 3 adet taze soğan * Yarım demet maydonoz ...