25 Mayıs 2011 Çarşamba

TİKE MEDITERRENEAN GRILL- BURSA

Güzel Bursa'mızın güzel mekanlarını anlatmaya devam ediyorum. Bir gün Bursa'ya yolunuz düşerse ne yapacağım ,nereye gideceğim diye düşünmeyin diye....İşte bunlardan biri, TİKE RESTAURANT.... Mudanya Yolu ,Bademli Kavşağında...Geçtiğimiz Pazar günü, bir arkadaşımızın eşi için verdiği sürpriz brunch davetindeydik TİKE'de...Çok sıcak bir atmosfer ve harika döşenmiş bir bahçe, son derece şık bir dekorasyon. Dekorasyonda gerek bahçede gerekse iç mekanda , çok hoş detaylara yer verilmiş. Benim içim misafir olduğum mekanların temizliği ve lezzetinin yanısıra dekorasyonu da çok önemli. İşte böyle bir ortamda kahvaltılarımızı yaptık, nefis reçellerin, menemenlerin,omletlerin, peynirlerin tadına baktık....kilolarımıza afiyetle bir kaç tane daha ekledik....
Tike Restaurant İşletme Müdürü sevgili Burçin Karabacak ve ekibi bizleri özenle ağırladı. Burçin Hanım Tike Mediterrenean Grill ve Krema hakkında bilgi verdi bizlere. Keyifli bir akşam, keyifli bir Pazar kahvaltısı için gönül rahatlığıyla gidilecek bir mekan, çocuklar için oyun alanları da var.
Şimdiden hepinize afiyet olsun..
İşte Burçin Hanım'dan Tike Bademli...


TİKE’DE ÖĞLEN FIRSATI….

Güneyin lezzet geleneğini seçkin bir hizmet anlayışıyla yaşatan Tike Bademli misafirlerine kebap menüsü dışında ızgara et ve tavuk çeşitlerini de sunmaktadır. Yerel lezzetleri en iyi şekilde sunabilmek amacıyla yörenin usta aşçılarıyla çalışan Tike, geniş bir kadroyla konuklarına servis vermektedir Her geçen gün menümüze farklı lezzetler eklemekteyizr. Ege usulü çöp şiş,kuzu kafes ızgara ve yaprak ciğer tavamız en yeni tatlarımız olarak menümüze ilave olmuştur.
Bu tatlarımız mutlaka denenmelidir.Bunun dışında Tike Restoran bünyesinde açılan Krema Brasserie ,özellikle odun ateşinde pişen pizza çeşitleri ,salataları,kahve çeşitleri ile ön plandadır. Yeni bir ürünümüz olan krema mantı menümüze ilave olmuştur.Çok farklı bir teknikle yapılan mantımızda mutlaka denenmelidir.

Ayrıca Cumartesi akşamları Krema’da canlı müziğimiz var.2 gitar,1 piyano ve 1 vokal ‘den oluşan grup Türk ve yabancı popüler müzik yapmaktadırlar. Akşam yemek öncesi veya yemek sonrası bar olarak da servis vermekteyiz.
Pazar sabahları saat 10:00 ve 14:00 arası Krema özel kahvaltısı gününüze keyif katar.Gerek menü gerek ortam olarak günlük yaşantının içinde keyifli bir mola vermek için çok özel bir mekan.








AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...