13 Ocak 2011 Perşembe
PISTACHIO TRUFFLES-PASTART BY ÖZGE OKTAY
Evet arkadaşlar benim amatör çalışmanın yanında, bir de ustasından tatmak lazım truffle lezzetini ...Past-art; Özge Oktay...Ankara'daki arkadaşlara duyurulur...:)
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...

-
Bizim oraların tadına doyulmaz kebaplarından. Evde yapması hiç de zor değil. Yanına sumaklı soğan salatası , bol kimyon ve acıyla müthiş o...
-
Doyurucu, lezzetli, hem de lorlu ( ben çok severim de ! ) Malzemeler: * 500 gr kepekli makarna * 150 gram böreklik lor * Yarım deme...