13 Ocak 2011 Perşembe
PISTACHIO TRUFFLES-PASTART BY ÖZGE OKTAY
Evet arkadaşlar benim amatör çalışmanın yanında, bir de ustasından tatmak lazım truffle lezzetini ...Past-art; Özge Oktay...Ankara'daki arkadaşlara duyurulur...:)
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yıllar önce , Gülriz Sururi'nin A La Luna yağları adına hazırlayıp sunduğu bir yemek programı vardı; bu tarifi oradan almıştım , yanılm...
-
Bizim oraların tadına doyulmaz kebaplarından. Evde yapması hiç de zor değil. Yanına sumaklı soğan salatası , bol kimyon ve acıyla müthiş o...