29 Ağustos 2010 Pazar

Ve Kızım Dönüyor...:))

 

Canım kızım nihayet yarın akşam 15 günlük Almanya gezisinden dönüyor. Ne kadar özlediğimizi anlatmaya gerek yok zaten. Bu yaz Bursa Özel Çakır İLköğretim Okulu Almanya-Lüxemburg ve Fransa'yı kapsayan bir proje içinde yer aldı. Kültürleri tanımaya yönelik bu proje Goethe Enstitüsü tarafından da desteklendi. 15 gün boyunca Saarland,Lüxemburg, Berlin, Strassburg,Zwickau,Dresden ,Kehl,Lichtenstein,Trier ve Leipzig'de bulunan bir çok tarihi ve kültürel yerleri gezen, proje çalışmaları yapan ve Almanca dil etkinliklerine katılan grubumuz, okulların açılmasıyla beraber tüm proje ve çalışmalarını arkadaşlarıyla paylaşacaklar.Biz de okul olarak böyle bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyuyoruz.
Yarın akşam ailece oturup hasret giderdikten sonra kızımızdan Almanya maceralarını dinleyeceğiz. En çok Strassburg'u beğenmiş; özellikle iki ülke'yi birbirine bağlayan köprüden yürüyerek Fransa'ya geçmek çok etkilemiş onu. Tabiiki Europapark'a bayılmışlar. Avrupa'nın bu en büyük eğlence parkındaki roller-coaster'lara deli olmuşlar ve tabiki çok eğlenmişler. Hmmm yemeklere gelince; herşeyden önce YOĞURT yemeden geçirdiği 15 gün mahvetmiş kızımı. Şimdi dolapta kocaman bir kutu en sevdiği marka yoğurt onu bekliyor.....:)
Posted by Picasa

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...