20 Ocak 2013 Pazar

Lahana Salatası; Erzincan Tulum Peyniri ile

Malzemeler * 1 küçük lahananın yarısı * 2 havuç * 2 adet taze soğan * Yarı demet maydonoz * Yarım çay bardağı sızma zeytinyağ * Tuz * 1 limon * Tatlandırmak için her salata kasesi başına 1 yemek kaşığı Erzincan Tulum Peyniri Yapılışı : * Lahanayı ince ince kıyıyoruz. * Havucu rendeliyoruz. * Soğanları biraz kalın olacak şekilde kıyıyoruz. * Tuz-Limon- Zeytinyağı ile tatlandırıp, en üste bir yemek kaşığı Erzincan Tulum Peyniri serpiyoruz. Afiyet olsun :)

İYİ PAZARLAR

Sucuklu Yumurtasız bir pazar kahvaltısı , pazar kahvaltısı değildir diyenlerdenseniz buyrun sofraya...
Herkese iyi Pazarlar :)

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...