20 Ocak 2013 Pazar
Lahana Salatası; Erzincan Tulum Peyniri ile
Malzemeler
* 1 küçük lahananın yarısı
* 2 havuç
* 2 adet taze soğan
* Yarı demet maydonoz
* Yarım çay bardağı sızma zeytinyağ
* Tuz
* 1 limon
* Tatlandırmak için her salata kasesi başına 1 yemek kaşığı Erzincan Tulum Peyniri
Yapılışı :
* Lahanayı ince ince kıyıyoruz.
* Havucu rendeliyoruz.
* Soğanları biraz kalın olacak şekilde kıyıyoruz.
* Tuz-Limon- Zeytinyağı ile tatlandırıp, en üste bir yemek kaşığı Erzincan Tulum Peyniri serpiyoruz.
Afiyet olsun :)
İYİ PAZARLAR
Sucuklu Yumurtasız bir pazar kahvaltısı , pazar kahvaltısı değildir diyenlerdenseniz buyrun sofraya...
Herkese iyi Pazarlar :)
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yıllar önce , Gülriz Sururi'nin A La Luna yağları adına hazırlayıp sunduğu bir yemek programı vardı; bu tarifi oradan almıştım , yanılm...
-
Bizim oraların tadına doyulmaz kebaplarından. Evde yapması hiç de zor değil. Yanına sumaklı soğan salatası , bol kimyon ve acıyla müthiş o...