6 Ekim 2011 Perşembe

LOR TOPLARI


Uzun zamandır şu benim lor toplarından bahsetmek istiyorum.Son derece kolay ve sadece zeytinyağıyla tatlandırarak bile yiyebilirsiniz.İstediğiniz miktarda böreklik loru alarak , bol kekik, kuru nane, kırmızı biber,tuz, ince doğranmış taze nane ile bir güzel karıştırıp minik minik toplar yapıyorsunuz. Sonra onları buzdolabı poşetleri üzerine yayarak minik bir tepsiye koyup, üzerini de strech filmle kaplayarak buzluğa koyuyorsunuz. Ve salata yapmak istediğiniz zaman çıkarıp, kıtır kıtır keserek domates, soğan, salatalık ne istersiniz onunla birlikte kullanarak afiyetle yiyorsunuz !!

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...