6 Ekim 2011 Perşembe
LOR TOPLARI
Uzun zamandır şu benim lor toplarından bahsetmek istiyorum.Son derece kolay ve sadece zeytinyağıyla tatlandırarak bile yiyebilirsiniz.İstediğiniz miktarda böreklik loru alarak , bol kekik, kuru nane, kırmızı biber,tuz, ince doğranmış taze nane ile bir güzel karıştırıp minik minik toplar yapıyorsunuz. Sonra onları buzdolabı poşetleri üzerine yayarak minik bir tepsiye koyup, üzerini de strech filmle kaplayarak buzluğa koyuyorsunuz. Ve salata yapmak istediğiniz zaman çıkarıp, kıtır kıtır keserek domates, soğan, salatalık ne istersiniz onunla birlikte kullanarak afiyetle yiyorsunuz !!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yazın gelmesiyle beraber, Bursa'daki kahvaltı mekanlarını gezmeye devam ediyoruz. Bu sefer Saitabat Köyündeyiz.Babalar Gününde DURUKAN...
-
Hem renkli hem de çok lezzetli. Malzemeler: * 1 su bardağı Meksika fasulyesi, haşlanmış. * 3 adet taze soğan * Yarım demet maydonoz ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder