15 Temmuz 2013 Pazartesi

FERAH AYRAN



İçmeye doyamayacaksınız. İftarda, sahurda , sıcak yaz günlerinde tam bir ferahlatıcı.
Malzemeler :
* Kaymaksız yoğurt
* 1 adet salatalık
* Buz küpleri  (7-8 adet )
* Tuz
* Fesleğen yaprakları
Yapılışı :
Salatalığı soyarak karıştırıcıya atıyoruz ve iyice çekiyoruz. Yoğurdu ekliyoruz ve tekrar karıştırıcımızı çalıştırıyourz. Bu küplerini de atıp kısa aralıklarla çekme işlemine devam ediyoruz. Bardaklara koyarak fesleğen veya nane yapraklarıyla ikram ediyoruz. Kişi sayısına göre yoğurt miktarını ayarlıyoruz.
Afiyet olsun.


1 yorum:

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...