24 Haziran 2012 Pazar

KABAK BORANİ

Hem hafif hem lezzetli ; Malzemeler : * 3 adet kabak; alacalı soyulmuş ve küp küp kesilmiş * Sarımsaklı yoğurt * Yemeklik doğranmış soğan * Zeytinyağ, kırmızı pul biber, tuz Yapılışı : * Kabakları haşlıyoruz * Servis tabağına alıp üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiriyoruz. * Yemeklik doğradığımız soğanları zeytin yağında pembeleştirip, kırmızı pul biberle birlikte kokusu çıkana kadar kısa bir süre pişiriyor ve yoğurdun üstüne ekliyoruz. * Ve bir güzel yiyoruz.

1 yorum:

  1. kolay ve lezzetli bir tarif olmuş arkadaşım.nefis görünüyor.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...