21 Temmuz 2012 Cumartesi
EKMEK KIRINTILARI
Bayat ekmeklerle yapılacaklar bitmiyor...Aniden köfte yapmak istersiniz ama evde bayat ekmek yoksa....söylenir durursunuz ....Bunu önlemek için bayat ekmekleri Rondo'dan geçirip iyice kıydıktan sonra buzdolabı torbalarına koyarak buzlukta saklayabilirsiniz. Böylece harika bir köfte içi ekmeği hazırlamış olursunuz.Kullanmadan yarım saat önce buzluktan çıkararak kullanabilirsiniz.
Ben kepekli ekmeklerle bir iç hazırladım.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yıllar önce , Gülriz Sururi'nin A La Luna yağları adına hazırlayıp sunduğu bir yemek programı vardı; bu tarifi oradan almıştım , yanılm...
-
Bizim oraların tadına doyulmaz kebaplarından. Evde yapması hiç de zor değil. Yanına sumaklı soğan salatası , bol kimyon ve acıyla müthiş o...
Harika bir fikir...Daha önce de duymuştum ama hep unutyorum bayat ekmekleri rondodan geçirmeyi.Artık yapmam lazım çünkü bebek olduktan sonra daha da pratikleşmek gerekiyor :) Malum...
YanıtlaSilEski blogumu güncellemeye başladım "Bora Bebek" blogundan sonra... Buraya da beklerim, gelirseniz çok sevinirim :
http://hasirsapkaderya.blogspot.com/
Sevgiler