1 Aralık 2011 Perşembe

DİYET GÜNLÜKLERİ....2


Evet bugün resmi olarak ikici diyet günü. Fena geçmedi, kendimi tutarak okulumuzda ikindi kahvaltısı olarak çıkan nefis kremalı keki görmezden gelmeyi başardım.Şimdi bugünkü öğünlere bakalım.
Sabah :
*Kalkar kalkmaz 1 bardak su içine bir gece önceden ıslatılmış 4 adet ceviz, ceviz yenilip suyu içiliyor ( kolesterolü düşürmek için birebir ! )
* Bir bardak şekersiz açık çay
* 2 dilim çavdar ekmeği
* 2 dilim peynir
* 1 yumurta
* 5 dilim domates
* 7-8 dilim salatalık
Ara Öğün:
* Bir fincan şekersiz ıhlamur çayı

Öğlen:
* Bir kaşık et sote
* 1 kaşık pilav
* Salata

Ara Öğün:
* 1 adet yeşil elma
* 1 fincan şekersiz çay

Akşam :
* 1 kase tavuk suyuna çorba ( yağsız )
* Salata
* 1 dilim ekmek

Bakalım ne kadar sebat edeceğim...o kadar sıkı bir diyet yapamam ama bu sefer başarmam şart...'Ooo ben hiç diyet yapmam' dediğim günleri hatırlıyorum da ....dolaptaki kıyafetler arkamdan ağlıyor şimdi...Unutmadan hedef 10 kilo arkadaşlar...
Bu arada vücuttaki ödemi atmaya yarayan nefis bir çay var; bir elmayı 2 çubuk tarçın, 2-3 adet karanfil ile 1 litre suyun içinde 5-6 dakika kaynatıyorsunuz , kaynarken içine 2-3 damla limon suyu ekliyorsunuz.Haifif ılıdıktan sonra süzerek bir sürahiye koyup 2-3 gün içinde tüketiyorsunuz...Gerçekten işe yarıyor..Deneyin, çok da lezzetli oluyor.

1 yorum:

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...