20 Haziran 2012 Çarşamba
Baharatlı Sızma Zeytinyağ
Bizim anne tarafımız Girit'tendir.O yüzden yaz-kış kahvaltı sofralarımızdan hiçeksik olmaz baharatlı zeytinyağ.Sızma zeytinyağını tek kişilik minik kaselere koyduktan sonra, içine bir iki damla limon sıkarak, istediğiniz tüm baharatlarla servis yapabilirsiniz. Fırından yeni çıkmış , çıtır çıtır bir ekmekle de bandıra bandıra keyfine varabilirsiniz. Kızarmış ekmeğin üstüne gezdirebilir ve akşam yemeklerinde de servis edebilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yazın gelmesiyle beraber, Bursa'daki kahvaltı mekanlarını gezmeye devam ediyoruz. Bu sefer Saitabat Köyündeyiz.Babalar Gününde DURUKAN...
-
Hem renkli hem de çok lezzetli. Malzemeler: * 1 su bardağı Meksika fasulyesi, haşlanmış. * 3 adet taze soğan * Yarım demet maydonoz ...
zeytinyagi , mucizevi diye reklamlarda gecer ya, dogru gercekten.. bu duru haliyle bile, ne kadar zenginlik katiyor degil mi..
YanıtlaSilbenimde kahvaltımın olmazsa olmazıdır bandırmalık zeytinyağı..
YanıtlaSil