Aslında bildiğimiz turp, yemeklerin yanına kıtır kıtır yediğimiz, balığın yanına çok yakışan. Bu soslardan en kolay olanı şimdi anlatacağım. Turpu ince ince dilimliyoruz. 2 diş sarımsağı eziyor ve yarım limonun suyu ile karıştırıyoruz. 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyor ve turpların üzerine gezdiriyoruz.
10 Ocak 2015 Cumartesi
Soslu Turp
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yazın gelmesiyle beraber, Bursa'daki kahvaltı mekanlarını gezmeye devam ediyoruz. Bu sefer Saitabat Köyündeyiz.Babalar Gününde DURUKAN...
-
Hem renkli hem de çok lezzetli. Malzemeler: * 1 su bardağı Meksika fasulyesi, haşlanmış. * 3 adet taze soğan * Yarım demet maydonoz ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder