20 Ocak 2014 Pazartesi

DOĞA SPORLARI- NEFİS BİR MANZARA -BURSA-GÜRSU SOSYAL TESİSLERİ



Bu hafta sonu , Bursa'ya biraz da yukarıdan bakalım dedik. Gürsu Sosyal Tesisleri bunun için çok iyi bir seçim . Tertemiz havası ve eşsiz manzarasıyla bize gerçekten çok iyi geldi. Kahvaltı ve öğleden sonra mangal keyfine diyecek yoktu doğrusu.

Gürsu, Bursa'nın güzelim ilçelerinden biri. Son yıllarda doğa sporlarına ve doğa tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Yamaç paraşütü yapmak için, off road yarışlar için, doğa yürüyüşleri ve avcılık için tam yeri diyebiliriz.  Hafta sonunu geçirmek için ise ideal. Ahşap bir dağ evi şeklindeki restaurantı , muhteşem dağ havası ve Bursa manzarasıyla içinizi açıyor.Restaurant etrafına sıralanmış ahşap bungalovlarda konaklayabilir, işletme sahibinin kendi elleriyle yaptığı nefis gözlemelerin tadına bakabilirsiniz. Peynirler,kaymaklar, reçeller harika, hepsi civardaki köylerden.
Serpme Köy Kahvaltısı


Özel Sosuyla Pişirilmiş Gözleme
Açık Havada İçilen Kahvenin Tadı Bir Başka...

Bursa, Güzel Bursa

Restaurant'ın sıcak atmosferinde ahşabın da payı var .

Şömine Başı Uyuklamak İçin İdeal

Kahvaltımızı yapıp , kahvelerimizi içer içmez, civardaki Ericek Göleti'ni görmeye gittik. Gerçekten çok güzel, çok sessiz, huzur verici. Fotoğraf çekmek için ideal. Her yıl Mayıs ayında göl çevresinde Hıdrellez şenlikleri düzenleniyormuş.

Ericek Göleti

Ericek Göleti

Yamaç paraşütü alanı bir başka güzel ve çok yüksek....Uçmak nasıl olurdu acaba ! Denemek lazım...


Gürsu Yamaç Paraşütü Alanı

Pilotlara Uyarılar

Gürsu Sosyal Tesisleri

Kış Güneşi

Kahveci :)
 Akşam üstü mangallar yakıldı, sofralar kuruldu, çaylar demlendi, Bursa bir de gece manzarası olarak  izlendi yükseklerden ...


Gün Batımı

Işıl Işıl Bursa , Evlere Dönüş





AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...