17 Ekim 2012 Çarşamba

Bernardo'dan Fark Yaratan Yenilikler!

Şık tasarımları ve kaliteli ürünleriyle tanıdığımız Bernardo, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için yepyeni ürün ve hizmet standartları sunuyor. Satış öncesinde ve sonrasında içimizi rahatlatan bu yeni standartları Bernardo şöyle sıralıyor:

Kırık parça garantisi!

Bernardo’dan satın aldığınız yemek takımınızın kırılan parçaları için üzülmeyin. Çünkü Bernardo; 12 kişilik yemek takımlarına 5 yıl, 6 kişilik yemek ve kahvaltı takımlarına 2 yıl boyunca parça tedariği garantisi veriyor. Yemek takımınızın kırılan parçaları en kısa sürede Bernardo tarafından temin ediliyor. Üstelik yemek takımınızı ek parçalarla zenginleştirmek isterseniz, daha sık kullandığınız parçaları da Bernardo’dan satın alabilirsiniz.

%100 sağlıklı ham madde!

Yemek takımı satın alırken çoğumuz yalnızca desenlere ve renklere odaklanıyoruz; fakat ne yazık ki günümüzde pek çok üretici maliyetleri düşürmek ve daha fazla kar etmek için insan sağlığına zararlı ham madde kullanımına başvuruyor. Normal şartlarda 1200 derecelik fırınlarda sabitlenmesi gereken sır ve desenler, ağır metallerin kullanımıyla 800 derece sabitlenebiliyor. Böylece enerjiden ve maliyetten tasarruf ediliyor.

Bernardo ise üretim süreçlerinde sağlığa zararlı hiçbir ham madde kullanmıyor. %100 sağlıklı ham maddelerle üretilen yemek takımlarıyla Bernardo, ailenizin sağlığını önemsiyor.

Değişim garantisi!

Bernardo’dan satın aldığınız yemek takımını, ambalajını açmadığınız sürece 5 yıl içerisinde değiştirebilirsiniz. Böylece değişen trendler ve zevklerinize uygun bir yemek takımıyla stil sahibi sofralar yaratabilirsiniz.

Sigortalı kargo servisi!

Mağazalardan ya da bernardo.com.tr’den satın aldığınız yemek takımları kargo ile size ulaştığında kırık ya da hasarlı çıkarsa, Bernardo ürününüzü hemen yenisi ile değiştiriyor. Sorunsuz bir alışveriş deneyimi Bernardo’da sizi bekliyor.

Bernardo'yu Facebook'ta takip edin, yeniliklerden ilk siz haberdar olun : https://www.facebook.com/bernardosofratasarimuzmani

Bir bumads advertorial içeriğidir.

BİR KOVA SALATA

.
Tam bir vitamin deposu ; Malzemeler : * 6-7 yaprak marul * 1 adet salatalık * 3 adet taze soğan * Yarım demet maydonoz * Yarım nar Sosu için : Yarım mandalinanın suyu Yarım limonun suyu Yarım çay bardağı sızma zeytinyağ Tuz Taze çekilmiş karabiber Yapılışı: Tüm malzemeleri bir güzel yıkayıp doğradıktan sonra bir güzel sosuyla karıştırıyoruz ve salata kasemize alıyoruz.Tadına doyamayacaksınız... Afiyet olsun

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...