19 Haziran 2010 Cumartesi
Biber Közleme Salatası
Izgara ve köftelerin yanında,yedikçe yedirten bir salata. Çok da basit.
Yeşil biber ve kırmızı biberleri közldikten sonra soğumasını bekleyerek,kabuklarını temizleyin. 3-4 diş sarımsağı ezerek, sirke ,tuz ve zeytinyağıyla karıştırın. Salata tabaklarına alarak sosunu ekleyin ve servis yapın.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
AMMAN
Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...
-
Yıllar önce , Gülriz Sururi'nin A La Luna yağları adına hazırlayıp sunduğu bir yemek programı vardı; bu tarifi oradan almıştım , yanılm...
-
Bizim oraların tadına doyulmaz kebaplarından. Evde yapması hiç de zor değil. Yanına sumaklı soğan salatası , bol kimyon ve acıyla müthiş o...