7 Mart 2010 Pazar

Tahinli Karnıbahar


Malzemeler :
* Bir küçük karnıbahar
* 4 yemek kaşığı yoğurt
* 2-3 yemek kaşığı tahin
* 2-3 diş sarmısak
* 1 tatlı kaşığı kimyon
* Yarım limon

Yapılışı :

Karnıbaharı tuzlu suda haşlayın. Kevgirde soğuyana kadar bekletin.
Bu arada, sarmısak lı yourdunuzu hazırlayın. İçine kimyon ve tahini ekleyerek karıştırın. Bir iki damla limon sıkın. Karnıbaharı bir kaba alarak , üzerine yoğurtlu karışımı gezdirin . Afiyet olsun :)

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...