24 Aralık 2009 Perşembe

Zeytinyağlı Kereviz


Malzemeler:

* 1 adet kereviz
* 1 orta bou soğan
* 1 kesme şeker
* 1 küçük kavanoz garnitür.
* Dereotu
* 3 portakalın suyu
* Tuz

Yapılışı

* Soğanı yemeklik doğrayarak şekerle birlikte zeytinyağında soteliyoruz.
* Küp küp doğradığımız kerevizleri de içine atarak 1-2 dakika pişiriyoruz.
* Dereotu ve garnitürü de ekleyerek bir kez daha karıştırıyoruz.
* Son olarak portakal suyu ve tuzunu da ekleyerek 25-30 dakika kısık ateşte pişiriyoruz.

Afiyet olsun :)

AMMAN

                Amman, Ürdün'ün başkenti ve kesinlikle çok farklı bir şehir. Düzensiz bir yapısı var, trafik karışık, sokaklar çok kalab...